Optakt til pokalkamp mod ESPM m/ Jacob Larsen

Tirsdag 13/6 skal BFS op i mod ESPM i 4. runde af pokalturneringen. I den forbindelse har vi taget en snak med Jacob Rahbek Larsen, der med positive briller ser tilbage på vores pokaleventyr indtil videre:

Det har været en fed rejse for klubben. Vi har slået 2 hold ud fra vores egen række, ét enkelt hold fra serie 3 og står nu med muligheden for at spille os videre til den landsdækkende pokalturnering efter sommerferien. Kampene har samtidig givet muligheden for at give minutter til spillere, der er kommet tilbage fra skader samt spillere, der har deres normale gang på vores 2. senior, så det har været fedt at være en del af.

Jacob, der selv bar anførerbindet i holdets seneste sejr i mod Jægersborg, lægger ikke fingre i mellem, når snakken falder på, hvilken betydning det ville have at gå videre til næste runde af pokalturneringen:

Det ville være kæmpe stort for klubben, hvis vi formår det. Fra næste runde kommer alle divisionsklubberne med, så der ligger en potientielt rigtig fed kamp og venter på den anden side af sommerpausen.

På trods af de store drømme om et videre avancement, så vil Jacob på ingen måde tage let på kampen mod ESPM, som blev besejret 6-2 i en træningskamp i marts måned:

Jeg forventer vi er dominerende på bolden. De sidste 2 pokalkampe er blevet spillet på et halv dårlig græstæppe, men nu vi tilbage på kunst og det skal man kunne se på vores spil. Pokalkampene har dog deres eget liv, så vi skal ikke tage for let på det. Men forventer en sejr, så BFS er at finde i 1/64 finalerne i DBU Pokalen efter sommer.

Kampen spilles tirsdag aften i Valby Idrætspark med kampstart klokken 17.45. Kom og hjælpe drengene til videre avancement i DBU Pokalen!