BFS v Nyhavn: Interview med Oliver Nielsen

Lørdag klokken 14 spiller 1. senior sidste sæsonkamp mod Nyhavn hjemme i Valby Idrætspark, hvor vi venter et stort fremmøde i forbindelse med både sponsorarrangement og efterfølgende sommerfest.

Vi har i forbindelse med kampen taget en snak med Oliver Nielsen, der har mere end blot tre point på spil i lørdagens opgør:

Det betyder selvfølgelig altid lidt at slutte godt af. For mit vedkommende er det uden tvivl den vigtigste kamp i sæsonen. At kunne sende brormand og fætter ned i serie 2, hvor de hører hjemme vil være en sand fornøjelse. Så kan man jo også håbe de bare engang i mellem, kan fortælle om en sejr til familiefødselsdage i næste sæson.

Oliver forventer sig dog ikke en let kamp lørdag mod rækkens umiddelbare sidsteplads, hvilket det heller ikke var i efterårets sidste kamp, da holdet led et 1-6-nederlag til netop Nyhavn:

Jeg forventer et tændt Nyhavn hold, som vil gøre hvad de kan for, at få alle tre point. Den tænding skal vi selvfølgelig matche. Og så må vi da meget gerne vise, at der er en grund til, at vi spiller serie 1 næste sæson, og de forhåbentlig kan hygge sig i serie 2… Derudover forventer jeg da en dåse og et par neller fra undertegnet.

En skade i hælen har desværre været årsag til, at Oliver har måtte følge holdet fra sidelinjen og fra bænken i flere kampe her i foråret, hvilket har influeret hans kontinuitet og rytme, som han selv påpeger:

Min sæson har været det man kalder svingende. Så den kan man vidst ikke være helt tilfreds med. Onde tunger vil nok mene at jeg skylder en dåse eller to. Til det synes jeg dog det er vigtigt at påpege mængden af gode keepere der er kommet til serie 1. Det er tydeligt, at det har været en transferstrategi inden sæsonen.

På trods af personlige udfordringer med skader og svingende målhumør, så ser Oliver tilbage på en god sæson for holdet, der ender med en midterplacering, hvor man har vist, at man kan slå de bedste hold i rækken.

Udover de godkendte spillemæssige præstationer, så påpeger Oliver samtidig nogle af hans personlige højdepunkter fra sæsonen:

Hver gang Lasse Fjordbak trækker i de laksefarvede støvler. Sandhed et smukt syn. Ellers må det næsten være den ene gang Mikkel Filstrup har vist sig til træning dette forår. Rygterne går på, at hans fine figur var det, der satte Nicolas Strauss igang med løbetræningen.

Oliver opfordrer sidst men ikke mindst alle til at dukke op i Valby Idrætspark til sæsonens sidste kamp lørdag klokken 14, hvor der vil være kolde drikkevarer til billige penge i solen. Vi ses derude!